Primi Piatti – First Course Toggle

Spaghetti Pomodoro e Basilico
Spaghetti with tomato and fresh basil

Penne all’Arrabbiata
Penne with tomato sauce,garlic,parsley and red pepper

Lasagne di pasta fresca al forno
Fresh baked lasagna pasta

Trofie al Pesto Genovese
Torfie(fresh pasta ) with pesto sauce

Chitarrine in crema di Tartufo Nero
Chitarrine (Fresh long pasta ) with creamy black Truffle sauce

Penne alla Boscaiola con Funghi Porcini
Penne with meat sauce,bacon,olives,tomato and porcini mushrooms

tagliatelle
 

 

gnocchi
Spaghetti alla Carbonara
Spaghetti in a creamy sauce of egg and bacon

Gnocchi al Pomodoro e Basilico
Gnocchi with tomato sauce

Risotto ai Funghi Porcini
Risotto (rice) with porcini mushrooms

 

 

Gnocchi ai 4 Formaggi
Gnocchi (Potatoes Dumplings) in a creamy 4 cheeses sauce

Risotto Rucola, Parmigiano e filange di Bresaola
Risotto (rice) with parmesan cheese,rocket and dried salted beef

Ravioli in crema di Broccoli e pomodoro fresco
Raviolli(pasta stuffed with ricotta and spinach) in a Creamy sauce of broccoli and fresh tomatoes

Ribollita ( Zuppa Fiorentina )
Reheated vegetable soup(a Florentine speciality)

pasta
 

 

lasagna
Tagliatelle con Ragù alla Bolognese
Tagliatelle(fresh long pasta) with meat-based Italian sauce

Tagliatelle ai Funghi Porcini
Tagliatelle(fresh long pasta) with porcini mushrooms

 

 

Overplace Website